Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

37.Πορεία Δυτικά

  Ο αφηγητής άφησε για λίγο το ταξίδι στο χρόνο ,για να μελετήσει και να σχεδιάσει τη συνέχεια της πορείας του.Πήγε σε τόπους μακρινούς ,γνώρισε ενδιαφέροντες ανθρώπους,γέμισε από εμπειρίες καινούργιες,και ετοιμάζει τώρα τον ταξιδευτή για νέες διαδρομές.
  Τον βρήκε στο μικρό εργαστήριο ,στο βόρειο όρμο να μιλά με τους τεχνίτες και να ακούει της ιστορίες τους.Ήρθε ο καιρός να συνεχίσει την αναζήτησή του και να πάρει το μονοπάτι που πάει προς τη μεριά που χάνεται ο ήλιος..Του έχουν πει ότι υπάρχει μια πλούσια περιοχή  ,κατοικημένη από ανθρώπους που ζούν από την καλλιέργεια της γής και την εκτροφή των ζώων.
  Όπου υπάρχει πλούτος υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να τον  δείχνουν .Έτσι στον τόπο αυτό αναπτύχθηκε ένα εργαστήριο που έφτιαχνε μικροαντικείμενα και κοσμήματα από άργυρο και χαλκό.
 O ταξιδευτής πέρασε από όλους τους ανθρώπους που γνώρισε στον όρμο, τους ευχαρίστησε για τις πολύτιμες γνώσεις που του επέτρεψαν να μοιραστεί μαζί τους και όταν ο ήλιος άρχισε να πέφτει, πήρε το μονοπάτι που θα τον οδηγούσε σε νέες εμπειρίες.